klein_behuist_vloerbedekking_decokay_design_grijs_liche_xxl_plank20200306144823.webp

Klein behuisd, op de vloer

Zoals bij pizza’s de bodem de basis is, is voor je interieur de vloer het vertrekpunt. Het is het middel bij uitstek om licht en ruimte in je woning te krijgen. Vooral in kleine huizen is een goed gekozen vloer goud waard. 

Stel je voor dat je de voordeur opent, de hal binnenstapt en over de mooie, lichtgekleurde vloer loopt. Je wordt vervolgens naar de keuken getrokken, waar dezelfde vloer doorloopt. En van daaruit wandel je rustig verder de living in. En ja zelfs in het toilet ligt dezelfde vloer. Zo’n zelfde vloer in elk vertrek straalt rust en eenheid uit. Daardoor oogt het optisch groter. Tip: zorg ook dat je aangrenzende terras van dezelfde vloer is voorzien. Kies dan wel een variant die buiten kan!

De structuur van je hout(look) of andersoortige vloer houd je het liefst rustig. Te veel vlammen en vegen in het patroon komen op je af, waardoor je huis snel krapper aanvoelt. Dit geldt ook voor kleden. Wil je een lekker warm kleed om je voeten in weg te laten zakken, neem er dan één met een regelmatig patroon in een koele kleur zoals groen, blauw of grijs.

Niet alleen handig met schoonmaken maar ook ruimtewinnend, is het zoveel mogelijk vrij houden van de vloer. Plaats er dus geen logge meubels op. Maar juist meubilair op pootjes, waar je ‘doorheen kunt kijken’. 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag

Gesloten
09:00
09:00
09:00
09:00
gesloten


18:00
21:00
18:00
17:00

Jouw Decokay