wijzonol_trendcorner20220623152135.webp

Wijzonol trendcorner boordevol trendy pastels

Als je denkt aan pastelkleuren, denk je waarschijnlijk aan de romantische, zachte kleuren zoals lila en geel? De Trendy Pastels van Wijzonol brengen daar verandering in met nieuwe basic-kleuren die niet alleen een prachtige aanvulling zijn op de bestaande pastelkleuren: met deze trendy kleuren past pastel vanaf nu in elk modern interieur.

Wat de acht kleuren in de Trendy Pastels typeert is de combinatie van zacht en sterk, waarbij stoere kleuren samengaan met romantische accenten. Kies je bijvoorbeeld de nieuwe kleur groen als basiskleur, dan geven de accentkleuren zoals lila en geel je interieur een moderne en toch speelse uitstraling.
 
Wil je een statement maken? Schilder dan bijvoorbeeld een groot oppervlak zoals een muur in de rustige en toch warme blauwe kleur en combineer deze met metalen accessoires voor een extra wow-effect.   
Ook de natureltinten zoals grijs en grijsbruin ontbreken niet in dit rijtje waardoor je deze verf voor veel meer ruimtes en interieurs kan gebruiken dan je wellicht voor mogelijk hield.
 
Zoek je eindeloze mogelijkheden? Ga dan voor de Trendy Pastels en creëer jouw ideale woonbeleving. Welke look kies jij voor jouw interieur? Zacht en sterk, romantisch en krachtig, rustig en warm ….? 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag

Gesloten
09:00
09:00
09:00
09:00
gesloten


18:00
21:00
18:00
17:00

Jouw Decokay