multisol_beeld20220830123349.webp

Ambiance door raambekleding te gebruiken in huis

Raambekleding is tegenwoordig het product dat niet alleen functioneel gebruikt wordt, maar zeker ook zorgt voor ambiance in de woning. De lichtinval die door raambekleding gecreëerd kan worden kan deze sfeer nog extra benadrukken.

Meer weten over ons uitgebreide assortiment raamdecoratie?

Kom naar de winkel voor persoonlijk advies!

MAAK EEN AFSPRAAK

Lichtinval kan zeer bepalend zijn voor de sfeer die in huis gecreëerd wordt. Daarnaast wil je wellicht op verschillende momenten van de dag met de lichtinval kunnen spelen. ’s Ochtends kan het bijvoorbeeld fijn zijn om de zon binnen de laten en s’ avonds wil je wellicht een warme sfeer creëren en licht maken door middel van kaarsen of lampen.

Raambekleding kan ideaal zijn om dit te kunnen realiseren. Het voordeel van raambekleding zit hem niet alleen in het kunnen spelen met lichtinval. De raambekleding kan namelijk an sich al zorgen voor een fijne ambiance in huis. Verschillende soorten raamdecoratie zoals houten jaloezieën en shutters kunnen een rustige maar ook rijke uitstraling geven aan een kamer.

Omdat de keuze in raambekleding heel groot is, kan er altijd wel een soort worden gevonden die niet alleen functioneel is, maar ook een toevoeging is voor het interieur. Je kunt spelen met materialen en ook met kleuren. Zo is raambekleding niet alleen meer te verkrijgen in bijvoorbeeld witte tinten, maar ook donkere kleuren zoals zwart en grijs kunnen heel mooi kleuren bij de rest van het interieur. Daarnaast kan zelfs gekleurde raamdecoratie heel sfeervol worden toegepast.

Deel dit artikel

Meer weten over ons uitgebreide assortiment raamdecoratie?

Kom naar de winkel voor persoonlijk advies!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag

Gesloten
09:00
09:00
09:00
09:00
gesloten


18:00
21:00
18:00
17:00

Jouw Decokay