bn_walls_curious_beeld_1980x1005px20220324133652.webp

BN Walls - Curious - zacht voelen

De behangcollectie Curious, van BN Walls, heeft een opvallend hoog ‘gevoelsniveau’. Wanneer je aan behang denkt, denk je niet meteen aan krokodillenhuiden, of aan verweerd leer. 

Toch is dat maar een greep uit deze lijn, waarin de schoonheid van dierlijke pracht en kracht verwerkt zijn. Het blijft echter stijlvol en klassiek. Zo zijn de krokodillenhuiden weer eens wat anders dan een bont motiefje. Met acht kleuren om uit te kiezen, past deze blikvanger in iedere stijl.

Ook de lederlook doet je twee keer kijken. Is het nou een Marokkaanse kalkverf muur, of wacht, op tweede blik blijkt het een zacht en soepel, haast aaibaar leer te zijn… Huiden zijn een belangrijke inspiratiebron in Curious. 

Maar ook veren tooien dit prachtige behang. In bruine aardetinten, wit- en grijstonen, of sprekend petrol blauw, en alles daartussenin. Het metallic glans effect op de veren- en krokodillen lijn geeft een surrealistisch echt gevoel.

De serie met het geblokte dessin voelt zich overal thuis, een modern, stedelijk of speels interieur. Alsof je ieder blok tegen een andere haarrichting in kan strijken… er blijft wat te kijken.

Ook de klassieke en romantische component komt terug in deze lijn. In de vorm van elegante, gekrulde ornamenten.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag

Gesloten
09:00
09:00
09:00
09:00
gesloten


18:00
21:00
18:00
17:00

Jouw Decokay